3 januari 2011

Cliniderm

Jag blev utvald via Buzzador att få prova Cliniderm Ultra Soft Cleansing Milk, Age Delay Serum och Active Protection Day Cream så den närmsta tiden kommer jag att Buzza om det på bloggen. :D



Den senaste tiden har jag inte skött min hud på det bästa sättet kanske. Det har varit mycket stress och det har märkts på huden. Nu är jag inne på min femte dag med Cliniderm och jag måste säga att jag är super nöjd! Jag märker redan stor skillnad i ansiktet. Huden känns inte alls lika torr nå mera och det har blivit till en vana att använda produkterna redan nu! :D

Cliniderm produkterna är anpassade speciellt för det nordiska klimatet och innehåller en så kallad klimatblandning som balanserar hudens fukthalt.
Har du testat Cliniderms produkter? Vad tyckte du?
Har jag väckt din nyfikenhet kring Cliniderm? Vad bra! På www.cliniderm.se kan du läsa mer om deras produkter och om de tre produkterna jag får prova just nu.

Är du också sugen på att prova Cliniderms produkter? Håll då utkik här så kanske just du också får prova!

Vill du också bli en Buzzador? Som en Buzzador får du möjlighet att prova på en massa olika produkter helt gratis! Enda du behöver göra är att sprida information (buzza) om produkterna och låta andra testa produkterna. När kampanjen sedan är klar så rapporterar du till Buzzador hur allt har gått och vad du tyckte om produkten.
För att bli en Buzzador KLICKA HÄR (mitt användarnamn är real_illusion), så det framgår att det är jag som har bjudit in dig.

1 kommentar:

  1. Tycker också om produkterna =) trodde jag skulle bli less när det är flerstegsprodukter men smidigt att använda och som du skriver så är vanan redan inne. Huden känns fräsch! Sen var krämen jättedryg, behövs inte mycket.
    Var lite orolig när det stod att den var parfymerad men det var en behaglig doft.
    Tummen upp från mig med =)

    SvaraRadera

Lämna ditt tassavtryck här (: