Gjorde tonfiskpaj förra veckan, den blev rätt så super god! :D
Pajdeg;
250 g margarin
250 g margarin
6 dl glutenfritt mjöl
2 msk vatten
Fyllning;
2 burkar ABBAs MSC tonfisk
1 paprika
1 lök
2 dl turkisk yoghurt
2 tomater
Riven ost
Salt & Citronpeppar
Sätt ugnen på 225 grader. Mixa margarin och mjöl i matberedare till en smulig massa. Tillsätt vattnet och mixa ihop till en smidig deg. Tryck ut pajdegen i en form ( ca 20x30 cm). Nagga formen i botten och ställ in i ugnen ca 10 minuter.
Hacka paprikan och löken i matberedaren, blanda det med tonfisken i en bunke. Hacka tomaterna och tillsätt dessa. Blanda till sist i yoghurten i röran och bred ut detta över pajskalet. Salta och peppra och strö över osten.
Grädda i ca 15-20 minuter, tills pajen har stelnat.
Servera! :D
Fyllning;
2 burkar ABBAs MSC tonfisk
1 paprika
1 lök
2 dl turkisk yoghurt
2 tomater
Riven ost
Salt & Citronpeppar
Sätt ugnen på 225 grader. Mixa margarin och mjöl i matberedare till en smulig massa. Tillsätt vattnet och mixa ihop till en smidig deg. Tryck ut pajdegen i en form ( ca 20x30 cm). Nagga formen i botten och ställ in i ugnen ca 10 minuter.
Hacka paprikan och löken i matberedaren, blanda det med tonfisken i en bunke. Hacka tomaterna och tillsätt dessa. Blanda till sist i yoghurten i röran och bred ut detta över pajskalet. Salta och peppra och strö över osten.
Grädda i ca 15-20 minuter, tills pajen har stelnat.
Servera! :D
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna ditt tassavtryck här (: