3 augusti 2010

Sockerfria muffins

100 g margarin
4 ägg
6 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver OBS! inte vaniljsocker!
1 dl filmjölk eller mjölk

Vispa matfett och ägg poröst.
Blanda mjöl, bakpulver och vaniljpulver. Rör ner blandningen i smeten och tillsätt vätskan, jag brukar använda filmjölk då de blir lite saftigare då.
Klicka ut smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter på 200 grader.

Du kan tillsätta bär, frukt etc i smeten innan du klickar ut den i formarna om du vill.

När jag gjorde dem den här gången smälte jag choklad över muffinsen och använde kristyr till siffrorna, dock är de inte sockerfria nå mer då, men det är upp till var och en. :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna ditt tassavtryck här (: