9 november 2009

Måndag igen

Sitter i datasalen och har håltimme som vanligt vid den här tiden på måndagar.
Det har varit en händelserik och tröttsam föregående vecka.
Den började med att jag låg hemma sjuk. Hade feber, hosta och en massa annat. Orkade inte göra något alls, var helt slut i kroppen.
Sen i fredags åkte jag och Nina med morgonflyget ner till Stockholm för en kurs/konferens genom BOJ. Den var väldigt intressant och kändes rätt så nyttig. Vi bodde på Radisson Arlandia Hotell. Hotellet var fint, dock på fredagsmorgonen när vi kom utanför Arlanda och kollade vart bussen dit skulle gå från så stod det hållplats 18 men det visade sig vara fel. Vi skulle tydligen vara vid hållplats 14. Dock stod det att hotell transfer var vid hållplats 18. Lite små irriterande var det.
När vi väl kom fram visade det sig att rummen inte skulle vara klara förens vid två-tre tiden så våran förhoppning om att hinna vila en stund gick inte.
På fredagen var det en massa föreläsningar som var väldigt intressanta, blev en hel del antecknande. Hotellet hade ordnat bra konferens fika, dock var inte lunchen någon direkt höjdare. Middagen var väldigt god men personalen hade ingen större koll verkade det som. Då jag redan innan hade anmält mina allergier tog jag för givet att det bara var att säga till om det och så skulle jag få min mat, men så var det inte. Tillslut fick jag iaf min mat och den var väldigt god.
Lördagen började med hotellfrukost som jag inte har nå klagomål på. Kanske att det fanns för mycket att välja på om man ska klaga. (: Blev hur mätt som helst.
Sedan var det lite genomgång allmänt om BOJ och efter det var det "grupparbeten". Jag och Nina var i en väldigt intressant grupp där vi fick en massa info om saker man inte tänkt på att man kan göra.
Lunchen på lördagen var verkligen inget att hurra för. Torr nudelwok och dom hade inte ens nån soya på hotellet!
Allting slutade strax innan två och då småsprang jag och Nina ut så vi skulle hinna med transfer bussen som gick till Arlanda klockan två. Allt för att vi skulle hinna gå på stan en längre stund. Så vi tog Arlanda expressen in, dumpade av väskorna i ett skåp och gav oss ut i Stockholm. Vi hann vara på H&M och på Åhlens. Vi skulle vara på bolaget och köpa nån öl till tåget men vi kom dit tio minuter efter att de hade stängt så det sket sig.
Tillbaka på centralen så tog vi en fika med min pappa och pratade ett tag. Sedan hittade vi Glitter där så det blev lite mer shoppande. Och så hittade vi en kaffe och te specialist så jag köpte lite choklad till Andreas därifrån. Efter det blev det ett besök på Pressbyrån och sedan var det dags att hoppa på tåget.
Det blev några öl i restaurang vagnen för oss innan det var dags att sova.
Fick sova rätt så ordentligt dessutom, vaknade vid åtta och vi var framme i Kiruna strax innan tio.
Väl hemma igen blev det att sova lite mer på soffan sen på kvällen var vi till Andreas föräldrar och åt middag och fikade för att fira Andreas pappa.
Nu ska jag gå och sätta mig i rasthallen istället och läsa lite psykologi. Håller på att frysa ihjäl här inne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna ditt tassavtryck här (: