20 september 2008

Vissa personer

Vissa personer har verkligen inget hyfs. Det finns en person i våran klass som är ett perfekt exempel på det. Personen i fråga kommer oftast sent, om personen kommer alls, bryr sig inte om reglerna som är satta på skolan, har man sagt att vi inte får sitta med skorna på stolarna så sitter man inte med skorna på stolarna, köper man en cola så slänger man burken när man har druckit den, man ställer den inte bara på en bänk och går därifrån. Sitter man och lyssnar på när någon pratar inför en hel klass så sitter man inte med skorna på stolen framför, suckar, blundar och till och med somnar till. Man brukar visa hyfs mot den som pratar. Det som är jobbigt med det hela är att det inte är personen i fråga som blir lidande av det utan det är vi andra.
Eftersom personen gör detta så får inte vi ha med oss colaburkar in på lektionerna nå mera. Eftersom den här personen kritade en massa i receptionen och sedan inte betalade så får inte vi krita alls nå mera. Eftersom den här personen inte sköter sig så blir vi drabbade hela tiden. Tack vare denna person, en enda person, har alltså kunnat förstöra för en hel klass.
Det är verkligen inte rättvist att vi ska bli straffade för det den personen gör, men tar vi upp det med någon av lärarna så blir det ändå inget gjort.
Man blir så irriterad på detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna ditt tassavtryck här (: