11 februari 2011

Fredag

Idag har jag varit iväg på marknaden en sväng. Först med älsklingen och sedan med min svärmor. Blev benvärmare, en tunika, stickor, strumpor och korv. (:
Hade tur idag, benvärmarna hade min svärmors granne stickat så dessa köpte hon åt mig och tunikan fick jag av en annan. :D Så det enda jag behövde köpa var strumporna och stickorna då Andreas köpte korven. (:

Skrev med pappa i morse, läget är oförändrat för fammo. Hade velat vara där nere men det är alldeles för dyrt att åka ner dit. ): Men jag kommer åka ner när det blir dags. Tänkte försöka åka ner och vara där några dagar extra så man hinner umgås lite. Om det går..

Just nu sitter man typ på nålar, så fort telefonen låter så hoppar man till. Hoppas att fammo slipper lida mer snart, att hon slipper ha ont, att hon får det bättre..
Hoppas att faffa mår bra också. Att han inte lider för mkt av allt som händer..

2 kommentarer:

  1. om du vill så får du gärna komma till oss nån dag innan de är dags. så kan du åka med oss sista biten. då blir de inte så dyrt för dig. vi kommer inte ha med pojkarna. så de finns gott om plats. om du vill de så behöver du bara åka till tierp om du tar tåget. därifrån blir du hämtad. kram syster

    SvaraRadera

Lämna ditt tassavtryck här (: