18 april 2010

Veckan som gått

har varit fullspäckad igen. Jag har haft skola på dagarna och spenderat kvällarna på Lottas. Har varit riktigt trevligt och skönt att få jobba. (:
I torsdags blev det även storhandling efter Lottas. Det behövdes kan jag då säga. Och i fredags kom min nya mobil! :D Jag är super nöjd.
I fredags blev det även personalmiddag/bastu. Jag, Lena och Sussi tog lite vin och snacks innan vi gick och åt på Kina. Blev Kinesisk combo med Cider, inte lite gott det var. Efter det kom Andreas och hämta oss, körde hem Sussi och körde mig och Lena till Lotta där vi bastade och drack lite mer. Det blev en rätt tidig kväll men riktigt trevlig var den ändå. (:
Igår vaknade jag liiiite bakis så jag har legat i soffan, sovit lite, kollat på tv, sovit lite till osv. (: Sedan lyckades Andreas få upp mig så vi gick en sväng till Konsum och köpte det vi hade glömt till tacosen. Sedan blev det att laga tacomiddag. (: Riktigt mumsigt.
Idag har jag inte gjort så jätte mkt. Jag har plockat i hela lägenheten, dammtorkat, dammsugit och skurat. Sedan var jag ut med soporna och gick förbi Konsum en sväng. Handlade lite färdigt till friluftsdan som är under veckan.
Nu halv fem ska jag vara på Kulturskolan och prova på Zumba fitness tror jag det hette. En på Andreas jobb som ska hålla i det. Kan bli intressant att prova på. (:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna ditt tassavtryck här (: